تست زنی کنکور، همچنین افزایش سرعت در آن، باعث میشود داوطلب نتیجه و رضایت بهتری از آزمون بگیرد. مزیت دیگر آن رفع مشکل کمبود وقت است؛ که خود مهمترین مسئلهی داوطلبان است؛ حتی در بعضی از مواقع با همین بالا بردن سرعت تست زنی داوطلب زمان نیز اضافه میآورد. موضوع دیگری که میتوان به آن اشاره کرد، کاهش میزان استرس و اضطراب داوطلب در هنگام آزمون است. افزایش سرعت تست زنی همواره یکی از مهمترین مهارتها در بین دانشآموزان کنکوری است.
زمانبندی را در نظر داشته باشید!
اگر نیاز به افزایش سرعت در تست زنی دارید و به دنبال بهبود و بالا بردن سرعت خودتان هستید، حتما از یک تایمر استفاده کنید. ذهن انسان اساسا تنبل است و برای بالابردن کارایی آن نیاز به سختگیری دارد؛ بنابراین خودتان را برای تعداد سوالاتی مشخص آماده کنید و زمان مشخصی را به آن اختصاص دهید. برای مثال اگر قرار است۲۰ سوال تستی حل کنید، ابتدا ۳۰ دقیقه به آن اختصاص دهید و هرروز ۳۰ ثانیه از زمان موردنظر بکاهید.
تست زنی پرفشار
هنگام زدن تست زمان دار، زمان کمتری را به بررسی تست اختصاص دهید و کرنومتر را با زمان معکوس تنظیم کنید. در ابتدا شاید نتوانید تستهای زیادی بزنید اما به مرور کمک زیادی به شما در افزایش سرعت تست زنی خواهد کرد.
استفاده از تکنیک زمان نقصانی برای تست زنی کنکور
آیا تا به حال چیزی در مورد تکنیک زمانهای نقصانی شنیدهاید؟ آیا تا به حال این عبارت به گوشتان خورده است؟ باید عرض کنیم که این شیوه یکی از بهترین روشهایی است که با استفاده از آن میتوانید به میزان زیادی به افزایش سرعت تست زنی خود کمک کنید و موفقیت را در کنکور سراسری از آن خود کنید.
اما قبل از هر چیز باید با این شیوه مشهور تست زنی آشنایی لازم را پیدا کنید و بدانید که اصلاً این روش چیست؟
در رابطه با این روش تست زنی باید عرض کنیم که در این شیوه الزاماً نباید از تمام زمان اختصاص یافته برای هر درس در زمان کنکور و یا کنکورهای آزمایشی استفاده کنید. بلکه باید بخشی از زمان را نگه داشته و آن را برای بررسی بیشتر سؤالات و یا پاسخ گویی به سؤالات مشکل جواب داده نشده صرف کنید.
قبل از هر چیز باید تست آموزشی بزنید!
باید بدانید که بعد از آموختن یک درس نباید خودتان را تحت فشار تست زمان دار و سخت کنید. اینکار باعث ناامیدی و اضطراب میشود. بنابراین از این کار صرف نظر کنید. در ابتدای کار شما هنوز درس را به خوبی یاد نگرفتید؛ بنابراین باید ۱۰ یا ۱۵ تست آموزشی بزنید. سپس سعی کنید نکات را از تستهای آموزشی بدست آورید. برخلاف تستهای زمان دار و یادگیری بالا بردن سرعت، شما باید در تستهای آموزشی به قول معروف بار خودتان را ببندید. باید تک تک نکتهها را برای خودتان یادداشت کنید و به ذهن بسپارید و جایی برای مرور بگذارید. بعد از حل تستهای آموزشی تایمی را برای تستهای زمان دار بگذارید.
روزانه چند تست بزنیم؟
اینکه که در هر روز باید چند تا تعداد تست حل کنید چیزی نیست که مشخص باشد. یک روز بحث آموزشی شما بسیار زیاد است و جزوه را مطالعه می کنید و تست حل نمیکنید. یک روز هم فقط از صبح تا شب تست میزنید. در بازه تابستان که بیشتر مباحث به صورت آموزشی مطالعه میشود، درهفته باید حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ تست آموزشی حل کنید.
البته در شروع نیازی به ۶۰۰ تا ۸۰۰ تست نیست. شما باید سعی کنید پس از گذشت ۳ ماه اول سال به این تعداد برسید. سعی کنید از ۲۰۰ تست در هفته شروع کنید و بعد هر هفته تعداد آن را ۵۰ تا ۵۰ تا زیاد کنید. سعی کنید با توجه به تعداد قرار گرفته در کنکور تست بزنید و شرایط را برای خودتان مهیا کنید.
چه چیزهایی مانع افزایش سرعت تست زنی کنکور میشود؟
پاسخگویی به همه سوالات
متأسفانه شمار زیادی از داوطلبان عادت دارند که تمامی سوالات را پاسخ بدهند. این عادت کاملاً اشتباه است؛ همینطور وقت زیادی از داوطلب میگیرد. با توجه به این که در آزمون سراسری نمره منفی در نظر گرفته می شود. بنابراین در زمان تست زدن حتما این نکته را مدنظر داشته باشید که سوالات زمانبر و همچنین سوالاتی که توان پاسخ دادن به آنها را ندارید کنار گذاشته و در زمان مناسب به سراغ آنها بروید. این کار نه تنها زمان شما را از بین میبرد؛ بلکه ممکن است درصد مثبت شما را بسوزاند و به جای درصد مثبت درصد منفی نصیبتان شود.
داشتن وسواس فکری در تست زنی کنکور
از دیگر مواردی که مانع افزایش سرعت تست زنی کنکور میشود؛ مرور چندین باره مطالب و مباجث درسی است. این موضوع باعث ایجاد وسواس فکری در داوطلب میشود. همین مسئله در سر جلسه کنکور نیز فرد را دچار وسواس میکند و مانع کاهش سرعت تست زنی در کنکور میشود.