چرا چرخش زمین رو احساس نمی کنیم؟

زمان مطالعه 3 دقیقه
چرا چرخش زمین رو احساس نمی کنیم؟
[sharethis-inline-buttons]

 

 

از گذشته‌های دور انسان‌ها درباره فضا خارج از زمین، دچار ابهام بودن و به دلیل نداشتن اطلاعات اکثر اوقات هر چیزی رو که در این باره می شنیدن، رد می کردن. یکی از این موارد مسئله چرخش زمین بود که افراد ساکن بر روی زمین، چرخش زمین رو باور نداشتن.
اصلی‌ترین علت رد کردن چرخش زمین هم برای اکثر افراد این سوال بود که چرا چرخش زمین رو احساس نمی کنیم؟ نه تنها در گذشته بلکه در حال حاضر هم افرادی هستن که نمی‌تونند‌ به این موضوع باور داشته باشن که ‌زمین‌ می‌چرخه ‌‌‌و این چرخش سرعت بسیار ‌بالایی هم داره.
گذشتگان ما درباره درک وجود داشتن هر چیزی بیرون از زمین تردید داشتن. عقیده کلی اون‌ها این بود که می‌گفتن ستارگان و یا حتی خورشید و ماه در بالای زمین حرکت می کنه‌ و زمین در یک جا ثابت مانده‌. این تفسیرهم به این علت بود که اونها از چرخش زمین چیزی احساس نمی کردن.

 

 

چرخش زمین۱

 

چرخش زمین به چه معناست

برای پاسخ به این سوال که چرا چرخش زمین رو احساس نمی کنیم ابتدا باید معنای چرخش زمین رو بدونیم. سیاره زمین به دور محور خودش می چرخه که به اون چرخش زمین گفته میشه.‌ زمین به صورت پیشرونده می‌چرخه و به سمت شرق حرکت می‌کنه.‌ زمین دقیقا بر خلاف عقربه‌های ساعت حرکت می‌کنه‌ و به دور خود می‌چرخه.
حرکت زمین به دور خود رو حرکت وضعی می‌گن. از این حرکت زمین شب و روز شکل می گیره و تفاوت دمایی حاصل از این شب و روزه که باعث میشه انسان ها بتونن روی زمین زندگی کنن. در واقع همه تقسیمات روزانه زندگی انسان بر اساس همین حرکته. چرا که ساعات شبانه روز نیز بر اساس حرکت زمین شکل گرفته. بنابراین حرکت زمین بر زندگی انسان ها تاثیرات فراوانی داره.

 

 

مدار چرخش زمین
مدار چرخش زمین

علت چرخیدن زمین به دور محور خود

چرخش زمین سبب شکل گرفتن خیلی از اتفاقات طبیعی اطراف ما می‌شه. مثلا در اثر حرکت زمین به دور خودشه که شب و روز شکل می گیره. اگه زمین بی حرکت بود، یه طرف اون در تاریکی مطلق و طرف دیگه هم در روشنایی مطلق قرار می گرفت، اما به دلیل چرخشی که داره زمین در هر ۲۴ ساعت در یک طرف روشن قرار گرفته و کم کم ‌رو به تاریکی می ره.
همچنین ‌زمین به دور خورشید هم می چرخه که سبب ‌تغییر فصل‌ها می شه. امروزه زندگی ما تحت تاثیر حرکت زمین و تغییر فصل هاست. حرکت زمین به دور خورشید ۳۶۵ روزو۶ ساعت زمان ‌می‌بره که این چرخش هم سبب شکل گرفتن سال‌ها می شه.

 

 

زمین و خورشید
زمین و خورشید

نتیجه گیری

این مقاله برای پاسخ به این سوال که چرا چرخش زمین را احساس نمی کنیم، نوشته شده. بر اساس مطالبی که مطالعه کردین، در فضا زمین در حال چرخیدنه و دو نوع چرخش داره. یه نوع چرخیدن زمین به دور خورشیده که در هر سال یه بار اتفاق می‌افته و چرخش دیگه‌ای که زمین به دور محور خودش داره که هر 24ساعت یه بار رخ میده.
به دلیل سرعت بالای چرخش زمین به دور خودش ، انسان‌ها و سایر موجودات نمی‌تونن این چرخش رو احساس کنن. ما انسان‌ها هم بر روی زمین مثل یک مسافر در حال چرخش هستیم. همانند زمانی که سوار هواپیما شدین. شما میدونین که در حال حرکت هستین ولی سرعت اون رو احساس نمی کنین.

 

تیم تحریریه تام‌لند

آموزش اصولی ساخت ویدیو، معرفی ابزارها و تجهیزات تولید محتوای ویدیویی و کمک به خوانندگان عزیز برای ساخت ویدیوهای باکیفیت و پربازده، هدف اصلیِ تیم تحریریه تام‌لند است.

پشتیبانی و مشاوره تام‌لند

اگه برای ثبت‌نام و شرکت در کلاس‌ها،نیاز به مشاوره داری شماره‌ات رو بذار تا باهات تماس بگیریم

فیلد های "*" اجباری هستند

عضویت در خبرنامه تام‌لند

جهت دریافت رایگان به روزترین مقالات تام‌لند پست الکترونیک خود را وارد نمایید

مطالب پیشنهادی تام‌لند

ورژن جدید سایت تام‌لند

سایت تام‌لند با ارائه امکانات متنوع، همیشه در تلاش بوده است تا نیازهای کاربران خود را برآورده کند. برخی از امکانات پرکاربرد گذشته پخش زنده کلاس ها، تقویم و برنامه ریزی، آزمون‌ های من،درس‌ های

من بوده است.

کنکور، یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زندگی هر دانش‌آموزی است و دو ماه پایانی تا این آزمون می‌تواند تعیین‌کننده‌ترین زمان برای موفقیت باشد.

در این مقاله به بررسی راهکارهایی برای بهره‌برداری کامل از این دو ماه طلایی می‌پردازیم و چگونگی استفاده از این فرصت را برای رسیدن به اهدافمان بیان می‌کنیم.

کنکور رشته علوم انسانی یکی از مهم‌ترین آزمون‌های ورودی دانشگاهی در ایران است. این رشته برای داوطلبانی مناسب است که علاقه‌مند به مطالعات اجتماعی، تاریخی، فلسفی و ادبی هستند.

کنکور انسانی بعد از کنکور تجربی بیش‌ترین متقاضی را دارد. در این مقاله به بررسی جنبه‌های مختلف کنکور رشته علوم انسانی، منابع و تکنیک‌های موفقیت در این آزمون می‌پردازیم.

زمین شناسی یکی از دروس تخصصی مهم در رشته‌های ریاضی و تجربی است که به مطالعه ساختار، ترکیبات و فرآیندهای زمین می‌پردازد. این درس در پایه یازدهم به دانش‌آموزان ارائه می‌شود و در کنکور تجربی اهمیت ویژه‌ای دارد. در این مقاله، به بررسی سرفصل‌های کتاب زمین شناسی یازدهم و کاربردهای آن در زندگی روزمره و کنکور پرداخته‌ایم.