مشاوره آنلاین انتخاب رشته کنکور سراسری

زمان مطالعه 4 دقیقه
[sharethis-inline-buttons]

مشاورۀ آنلاین انتخاب رشتۀ کنکور سراسری

انتخاب رشتۀ کنکور سراسری

برای بسیاری از داوطلبان، روز کنکور روز بسیار مهمی است و تمام توجه و تمرکز خود را برای عبور از این روز صرف می‌کنند. این تصور کم و بیش درست است چون مدیریت جلسۀ چندساعتۀ کنکور مرحله‌ای از کنکور است که داوطلب باید به تنهایی از پس آن برآید. اما نباید تصور کرد تنها با خوب پاسخ دادن به سوالات کنکور می‌توان به موفقیت رسید. کنکور فرآیندی چندمرحله‌ای است و لازم است در تمام این مراحل گام‌ها حساب‌شده برداشته شوند تا موفقیت نهایی حاصل شود.

انتخاب رشته مرحله‌ای سرنوشت‌ساز در کنکور است و فارغ از عملکرد داوطلبان، لازم است انتخاب رشته هوشمندانه انجام شود تا از تلاش آنها استفادۀ حداکثری بشود. هر ساله حدود سه هفته پس از برگزاری کنکور، نتایج و کارنامۀ اولیۀ کنکور سراسری و کمی بعد دفترچۀ انتخاب رشتۀ کنکور سراسری منتشر می‌شود و داوطلبان حدود یک هفته فرصت دارند به انتخاب رشته بپردازند.

کارنامۀ اولیۀ کنکور سراسری

در کارنامۀ اولیۀ کنکور سراسری اطلاعات لازم برای انتخاب رشتۀ داوطلب درج شده است. داوطلب با دریافت کارنامۀ اولیه در وهلۀ اول متوجه می‌شود که برای کدام دوره‌ها (روزانه و/یا غیرروزانه) مجاز به انتخاب رشته شده است. به علاوه از تراز و رتبه در سهمیه و زیرگروه خود آگاه می‌شود. همچنین در جریان وضعیت کل داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در هر دوره و زیرگروه قرار می‌گیرد و اطلاعات جامعی دربارۀ گروه آزمایشی خود به دست می‌آورد.

دفترچۀ انتخاب رشتۀ کنکور سراسری

چند روز پس از اعلام نتایج اولیۀ کنکور سراسری، دفترچۀ انتخاب رشتۀ گروه‌های امتحانی مختلف نیز روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته رسماً وارد مرحلۀ جدیدی از کنکور می‌شوند. دفترچۀ انتخاب رشته متن مهمی محسوب می‌شود و توصیه می‌شود داوطلبان تمام بخش‌های آن را مطالعه کنند.

در بخش اول دفترچۀ انتخاب رشته، توضیحاتی دربارۀ انتخاب رشته و کارنامۀ اولیه و همچنین سهمیه‌های کنکور و شرایط مشمولان هر سهمیه آورده شده است. در بخش دوم دفترچۀ انتخاب رشته، رشته‌محل‌های مختلف به تفکیک دانشگاه و به ترتیب حروف الفبا معرفی شده‌اند. در این بخش، برای معرفی رشته‌محل‌های دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی و پیام نور، جدول‌های جداگانه‌ای در نظر گرفته شده‌اند.

در بخش سوم دفترچۀ انتخاب رشته اطلاعاتی دربارۀ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی شامل دانشگاه‌های روزانه و شبانه، پردیس‌های خودگردان، دانشگاه‌های غیرانتفاعی و پیام نور و دوره‌های مجازی و شرایط خاص پذیرش دانشجو در هر یک از موارد آورده شده است. به علاوه در این بخش اطلاعاتی دربارۀ امکانات رفاهی دانشگاه‌ها، شرایط خوابگاه، نشانی دقیق دانشگاه و مانند آن نیز ذکر شده است.

نقش مشاورۀ آنلاین انتخاب رشتۀ کنکور سراسری

اغلب داوطلبان کنکور پس از اعلام نتایج و زمانی که باید با کمال دقت کارنامۀ خود و دفترچۀ انتخاب رشته را مطالعه کنند، در هیجانات مثبت یا منفی نتایج اولیه هستند اما حقیقت آن است که داوطلبان مجاز به انتخاب رشته تا این لحظه تنها نیمی از مسیر را طی کرده‌اند و برای ادامۀ این مسیر باید از دوراندیشی، هوشمندی و دانش کافی برخوردار باشند. از آنجا که فرصت تصمیم‌گیری داوطلبان کنکور در مرحلۀ انتخاب رشته محدود است و شاید کنترل احساسات برای داوطلبان کنکور در این مرحله دشوار باشد، اغلب داوطلبان از مشاورۀ انتخاب رشته کمک می‌گیرند.

چون در تمامی شهرها و مناطق کشور مشاوران باتجربه و خبره در دسترس نیستند، مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته فرصت مناسبی است تا تمام داوطلبان بتوانند به بهترین نحو از شرایط خود استفاده کنند. مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته علاوه بر آنکه سبب افزایش عدالت آموزشی می‌شود، آرامش داوطلبان را نیز بهتر تأمین می‌کند، زیرا آنها بدون نیاز به هماهنگی‌های اضافه و صرف وقت و هزینه برای رفت و آمد می‌توانند از بهترین خدمات مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته بهره‌مند شوند.

وظایف بخش مشاورۀ آنلاین انتخاب رشتۀ کنکور سراسری

یک انتخاب رشتۀ هوشمندانه بیش از هر چیز مستلزم اطلاع دقیق از اهداف و علاقمندی‌های داوطلب است. اغلب دانش‌آموزان طی سال‌های تحصیل دربارۀ آیندۀ شغلی خود می‌اندیشند و خیال‌پردازی می‌کنند و طیفی از گرایش‌ها و علاقمندی‌ها و استعدادها را در خود شناسایی می‌کنند.

این آمادگی ذهنی قبلی کمک می‌کند داوطلبان کنکور در دورۀ حساس انتخاب رشته کمتر سردرگم شوند و بهتر بدانند به دنبال چه هستند. اما گاه مشاهده می‌شود که تصور داوطلبان از یک رشتۀ تحصیلی، آیندۀ شغلی آن، سطح درآمد حاصل از آن، توانایی‌های لازم برای موفقیت در آن رشتۀ تحصیلی و اموری از این قبیل مطابق با واقعیت یا به روز نیست. به همین دلیل لازم است داوطلبان از مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته کمک بگیرند و اطلاعات خود را دربارۀ رشته‌های مورد علاقه‌شان افزایش دهند و بروزرسانی کنند.

افراد متخصص مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته به سبب ارتباط هر ساله با کنکور و داوطلبان کنکور، اطلاع از مواد درسی هر رشته و همچنین تسلط بر نیازمندی‌های بازار کار، می‌توانند دیدگاهی واقع‌بینانه دربارۀ رشته‌های مورد علاقۀ داوطلبان کنکور به آنها ارائه کنند و در اولویت‌بندی علاقمندی‌ها در کنار داوطلبان کنکور باشند.

فارغ از رشتۀ تحصیلی، متخصصان مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته به داوطلبان کمک می‌کنند علاوه بر مواد درسی رشته‌های مورد علاقه، به شکلی واقع‌بینانه، دربارۀ میزان شهریۀ دوره‌های غیررایگان، وام‌هایی که در این دوره‌ها به دانشجویان تعلق می‌گیرد و همچنین محل دقیق دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها، شرایط تخصیص خوابگاه، هزینۀ رفت و آمد و مواردی از این دست، اطلاعات کسب کنند و در انتخاب تک‌تک رشته‌ محل‌ها آگاهانه عمل کنند.

در گام بعد متخصصان مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته به تحلیل دقیق کارنامۀ اولیۀ کنکور سراسری داوطلب می‌پردازند. متخصصان مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته با در نظر گرفتن رتبه در زیرگروه، تراز زیرگروه، رتبه در سهمیه، وضعیت بومی داوطلب و با کسب اطلاعات از منابع موثق و معتبر دربارۀ نحوۀ پذیرش، ظرفیت دانشگاه‌ها و اولویت‌بندی آنها، شانس قبولی داوطلب کنکور در هر یک از رشته‌محل‌های مورد علاقه را تخمین می‌زنند.

در این میان متخصصان مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته به سیاست بومی‌گزینی دانشگاه‌ها و سهمیۀ بومی توجه ویژه‌ای دارند زیرا در سال‌های اخیر، در رشته‌های کم‌طرفدار حدود 80 درصد ظرفیت به داوطلبان بومی اختصاص داده شده است و در رشته‌های پرطرفدار حدود 60 درصد ظرفیت به داوطلبان بومی اختصاص یافته است. البته شرایط گزینش بومی در استان‌های مختلف تفاوت‌هایی دارد. متخصصان مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته در این زمینه می‌توانند در بسیاری موارد برای داوطلبان کنکور گره‌گشایی کنند.

به علاوه متخصصان مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته برخورداری داوطلب از هر یک از سهمیه‌های ایثارگران، رزمندگان، خانوادۀ شهدا و مناطق یک، دو و سه را نیز به دقت مورد توجه قرار می‌دهند. زیرا در نهایت و پس از تأیید هر کدام از این سهمیه‌ها، داوطلب کنکور در گروه سهمیۀ خود مورد ارزیابی و مقایسه قرار می‌گیرد.

در پایان متخصصان مشاورۀ آنلاین انتخاب رشته به داوطلبان کمک می‌کنند با در نظر گرفتن تمام شرایط از جمله شرایط فردی و خانوادگی داوطلب، وضعیت کارنامۀ داوطلب و شرایط دانشگاه‌ها، در محدودۀ لیست علاقمندی‌های داوطلب دست به انتخاب بزنند و  فهرست رشته‌محل‌ها را به ترتیب اولویت هوشمندانه چینش کنند. امید که هیچ داوطلب کنکوری به خاطر عدم برخورداری از مشاوره‌ای هوشمندانه در فرآیند انتخاب رشته از آنچه شایستۀ اوست محروم نشود.

تیم تحریریه تام‌لند

آموزش اصولی ساخت ویدیو، معرفی ابزارها و تجهیزات تولید محتوای ویدیویی و کمک به خوانندگان عزیز برای ساخت ویدیوهای باکیفیت و پربازده، هدف اصلیِ تیم تحریریه تام‌لند است.

پشتیبانی و مشاوره تام‌لند

اگه برای ثبت‌نام و شرکت در کلاس‌ها،نیاز به مشاوره داری شماره‌ات رو بذار تا باهات تماس بگیریم

فیلد های "*" اجباری هستند

عضویت در خبرنامه تام‌لند

جهت دریافت رایگان به روزترین مقالات تام‌لند پست الکترونیک خود را وارد نمایید

مطالب پیشنهادی تام‌لند

درس خواندن یکی از مهم‌ترین فعالیت‌هایی است که نیازمند تمرکز و توجه است. اما بسیاری از دانش‌آموزان و دانشجویان با مشکل حواس‌پرتی در حین مطالعه مواجه می‌شوند. در این مقاله به بررسی راهکارهایی برای جلوگیری از حواس‌پرتی موقع درس خواندن می‌پردازیم که مطابق با استانداردهای جهانی و جدیدترین تحقیقات علمی است.

قرار است به زودی یک دوره جدید و مفید برای افراد علاقه مند به رشته فرهنگیان برگزار کنیم.

تو این دوره به تمام مباحثی که برای قبولی در کنکور فرهنگیان نیاز است، کاملا اشاره شده و شما با شرکت در این دوره ها به راحتی می توانید در کنکور فرهنگیان قبول شوید.

همون طور که می دونید با ثبت نام در کلاس‌های تام‌لند یک صفحه با دسترسی های جدید برای شما به وجود میاد. در ورژن جدید، شما می‌تونید آواتارهای مختلف و شبیه به خودتون رو انتخاب کنید. برای داشتن یک آواتار جذاب، باید حتما در انتخاب آواتار خلاقیت‌های جدیدی به کار بگیرید.

“برنامه‌ریزی” اولین و مهم‌ترین گام برای شروع ماراتنی به نام کنکور است و در ادامه عمل به برنامه، رمز موفقیت و تضمین به نتیجه رسیدن تلاش‌هایتان خواهد بود. در این میان موفقیت در کنکور هنر، بدون برنامه‌ای عملی و کاربردی، بسیار سخت است.