رشته بازیگری-کارگردانی

زمان مطالعه 3 دقیقه

رشته بازیگری-کارگردانی

 

رشته بازیگری یکی از محبوب‌ترین و مورد رقابت‌ترین رشته ها در کنکور هنر است . داوطلبان کنکور هنر، برای رسیدن به رشته محبوب خود، راهی طولانی را در پیش دارند. علاوه بر اینکه باید در کنکور سراسری  شرکت کرده و تراز و رتبه لازم را کسب کنند، برای قبولی در برخی از رشته‌ها، باید زمانی را نیز برای قبولی در آزمون مصاحبه عملی آن رشته صرف نمایند .

دانشگاه نه تنها فرصتی است تا زیر نظر بهترین اساتید آموزش ببینید و توانایی‌های خود را تقویت کنید، بلکه با قرار گرفتن در محیط دانشگاه شما با افرادی که دغدغه‌هایی نزدیک به شما دارند آشنا می‌شوید و فرصت‌های کاری بسیاری پیدا می‌کنید

بعد از قبولی در این رشته ، شما تمام مباحث تئوریک وعملی را به صورت دقیق در دانشگاه ‌می‌آموزید .

برای موفقیت در طول تحصیل هم باید مدام به تمرین‌های عملی که در قالب کارهای گروهی انجام می‌شود بپردازید. همچنین دیدن فیلم‌ها و تئاترهای مختلف، خواندن نمایشنامه‌های مشهور دنیا، حضور در ورکشاپ‌ها و کلاس‌های اساتید بازیگری کارهایی است که خیلی به پیشرفت شما در طول تحصیل کمک می‌کند.

برخی از دروس تخصصی بازیگری – کارگردانی

حرکات موزون 1و2

کارگاه بازیگری 1و2و3

نظریات معاصر در نمایش غرب

نظریات معاصر در نمایش شرق

مبانی فلسفه

کارگاه کارگردانی 1و2و3

دیدن و تحلیل نمایش 1و2

زبان تخصصی تئاتر

شیوه‌های نمایش در غرب

سلفژ و آواز

 

اگر قصد تحصیل در این رشته را دارید باید بدانید این حرفه چیزی فراتر از یک شغل ساده است و از بدن تا روح شما را درگیر خود ‌می‌کند .

در نتیجه شما باید عاشق این حرفه باشید تا بتوانید در آن دوام بیارید و به موفقیت مد نظر خود برسید .

بازیگر باید بتواند کار تیمی انجام دهد. ساخت فیلم، سریال و یا تئاتر، نیازمند یکی تیم خوب و حرفه ای است. استقامت، انرژی و توان و تناسب بدنی از جمله مواردی است که لازمه یک بازیگر است .

دانشگاه‌ها

بر اساس اعلام سازمان سنجش رشته بازیگری در دانشگاه‌های دولتی روزانه، نوبت دوم (شبانه) و غیرانتفاعی صورت ‌می‌گیرد. البته دانشگاه آزاد اسلامی هم در رشته بازیگری پذیرش دانشجو دارد .

با توجه با این رشته بازیگری و کارگردانی نقاط مشترک زیادی باهم دارند و در زمان تولید یک نمایش این دو در ارتباط تنگاتنگ باهم هستند به عنوان یک رشته در مقطع کارشناسی پذیرش دارند

آزمون عملی

لازم به ذکر است داوطلبان رشته بازیگری – کارگردانی، علاوه بر آزمون کتبی باید مصاحبه و آزمون عملی را نیز بگذرانند.

 

رتبه

 

 

رتبه لازم برای قبولی در رشته بازیگری-کارگردانی دانشگاه هنر تهران رتبه‌ای زیرهزار است. معمولا داوطلبان کنکور هنر تا رتبه 5000 می‌توانند وارد دوره روزانه این رشته شوند، زیرا آزمون عملی اهمیت زیادی دارد

قبولی در دانشگاه‌های آزاد و غیرانتفاعی تا رتبه‌های پانزده هزار هم ممکن است. البته برای رشته‌هایی مثل بازیگری آزمون عملی اهمیت بسیار زیادی دارد و حتی می‌تواند از رتبه کنکور شما تاثیرگذارتر باشد. پس بدانید صرفا رتبه‌ی کنکور عامل قبولی شما در این رشته نیست .

کار اصلی شما در این رشته بعد از فارغ التحصیلی بازیگری ست . اما با توجه به تعداد پروژه و میزان علاقه شما ممکن است در مواقعی از سال کار نکنید در نتیجه ‌می‌توانید به آموزش بازیگری ، نوشتن فیلمنامه ، ترجمه و … روی آورید .

اما علاوه بر جذابیت این رشته موارد منفی ای هم هست که باید به آن ها توجه لازم را داشته باشید :

نبود امنیت و آینده شغلی

داشتن شغل دوم اکثر بازیگران به دلیل مشکلات مربوط به دستمزد، بیمه و…( طبیعتا این امر از تمرکز کامل بازیگر روی کارش کم کرده و روی بازده او نیز اثرگذار است.)

حاکم بودن روابط در بسیاری از انتخاب ها به جای توجه به استعداد، مهارت و توانایی افراد داوطلب

 

درباره درآمد این رشته میتوان گفت نرخ ثابتی وجود ندارد و درآمد شما بستگی به میزان توانایی شما ، سابقه شما و … بستگی دارد.

 

 

تیم تحریریه تام‌لند

آموزش اصولی ساخت ویدیو، معرفی ابزارها و تجهیزات تولید محتوای ویدیویی و کمک به خوانندگان عزیز برای ساخت ویدیوهای باکیفیت و پربازده، هدف اصلیِ تیم تحریریه تام‌لند است.

پشتیبانی و مشاوره تام‌لند

اگه برای ثبت‌نام و شرکت در کلاس‌ها،نیاز به مشاوره داری شماره‌ات رو بذار تا باهات تماس بگیریم

فیلد های "*" اجباری هستند

عضویت در خبرنامه تام‌لند

جهت دریافت رایگان به روزترین مقالات تام‌لند پست الکترونیک خود را وارد نمایید

مرکز اشتراک گذاری ایده ها

سوال، نظر و یا انتقاد داری؟ خوشحال می‌شیم بخونیمش و اگه نیاز به کمک داشتی بهت کمک کنیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی تام‌لند

شمارش معکوس کنکور تیر شروع شد!

فهرست محتوا فصل اول: هنوز وقت هست، اما نه برای وقت‌تلف‌کردن فصل دوم: چی بخونم توی این ۱۶ روز؟ فصل سوم: برنامه‌ریزی در

بعد از دریافت کارنامه دوازدهم چه کنیم؟

فهرست محتوا فصل اول: کارنامه، فقط یه کاغذ نیست! فصل دوم: تحلیل کنکورانهٔ کارنامه فصل سوم: جمع‌بندی ذهنی؛ خداحافظی با مدرسه، سلام به

چطور توی شرایط حساس، آرامش ذهنی بچه‌ها حفظ می‌شه؟

فهرست محتوا نقش خانواده توی حفظ تمرکز و انگیزه‌ی دانش‌آموز توی دوران بحران ذهن آروم، توی خونه ساخته می‌شه! اخبار سمی رو حذف

فهرست محتوا تست‌زنی به سبک رتبه‌های برتر انتخاب منابع به روش رتبه‌های برتر برنامه‌ریزی حرفه‌ای تکنیک‌های طلایی تست‌زنی مدیریت زمان سر جلسه تحلیل

0